Sinds 2020 bestaat Groei Simpel. Specialisatie van Groei Simpel is de ontwikkeling van operationeel management in het begeleiden van persoonsontwikkeling gecombineerd met werkprestaties.

Wat Groei Simpel uniek maakt is de combinatie van bedrijfskundig inzicht met jarenlange praktijkervaring op het gebied van ontwikkeling & uitvoering van leerinterventies.

Concreet helpt Groei Simpel organisaties op drie manieren:

AdviesGroei Simpel geeft aanbevelingen op het raakvlak van prestaties en ontwikkeling. Te denken valt aan de gebieden van Talentontwikkeling, Leadership Development, Lerende Organisatie of het Opleidingshuis.
TrainingenHet verzorgen van trainingstrajecten ter ontwikkeling van attitude, vaardigheden en kennis gericht op zowel groei in persoonlijke ontwikkeling als in de werkprestatie. Afhankelijk van jouw organisatie ontwikkelt Groei Simpel een maatwerktraject.
Interim / OpdrachtenBezig met ontwikkeling van het management of medewerkers binnen een organisatie en hulp nodig? Ik help mee als onderdeel van de organisatie of ontzorg je door het uitvoeren van een concrete opdracht.

Hulp nodig? Neem gerust contact met mij op!